Sporthelyek.hu médiaajánlat

A Sporthelyek.hu weboldal üzemeltetője a bejegyzés alatt álló „Az Elérhető Sportért Egyesület”. Az egyesület célja, hogy a magyarországi sportolási lehetőségekről, áttekinthető formában, jól használható információt nyújtson bárkinek, aki valamilyen sportolási lehetőséget keres. A Sporthelyek.hu-t működtető egyesület alapvetően non-profit alapon működő tevékenységet folytat, így gazdasági tevékenységet nem végez. Az Egyesület alapszabálya szerint működését a rendes és a pártoló tagok által befizetett tagsági hozzájárulásokból látja el.

Az Egyesület „Gazdasági tevékenységeként” ellátott hirdetések megjelenítése

A weboldalon bárki, tetszőleges számú, bármilyen sportolási lehetőség helyszínével kapcsolatos információt ingyenesen közzé tehet, amennyiben ez a sporthely Magyarország területén található. A sporthelyek üzemeltetőinek, fenntartóinak sem most, sem a jövőben nem kell fizetniük a megjelenésért.

Egyes kiegészítő hirdetések, amelyek az alapvető sporthely sportolási lehetőségének bemutatásán túlmutatnak – ilyenek például az ellenszolgáltatás fejében nyújtott tevékenységek reklámozása – , azaz kiemelt hirdetések megjelenítése, egyedi megállapodás szerint térítés ellenében történhet, mely megállapodás független a megjelenés számától.

Kiemelt hirdetések

Kiemelt hirdetések egyedi megállapodás alapján, külön megállapodás szerint tehetőek közzé. Kiemelt hirdetésekkel kapcsolatosan érdeklődni az #vasb@fcbegurylrx.uh e-mail címen lehet.

A weboldal és az árazás módosítása

  • Garantáljuk, hogy a Sporthelyek.hu működése alatt, az alapvető sportolási információk megjelenítéséért egyetlen sporthelytől sem kér semmilyen ellenszolgáltatást.
  • Fenntartjuk a jogot arra, hogy a weboldalon szereplő kiemelt hirdetésekkel kapcsolatos információkat, adatokat tetszőlegesen módosítsuk, áremelési, szerződésmódosítási szándékunkat azonban legalább 30 nappal előre jelezzük.