Információ és segítség

Kik vagyunk?

A Sporthelyek.hu segítségével földrajzi helyük alapján, térképen is megkeresheted azokat a sportolási lehetőségeket, amelyek kedvenc sportágadhoz tartoznak és számodra a legkedvezőbb elhelyezkedéssel bírnak..

A Sporthelyek.hu oldalon segítséget találsz, ha nem tudod eldönteni, hogy melyik sportot válaszd gyermekednek, vagy ha már tudod a sportágat, de nem tudod eldönteni, hogy melyik sporthelyen melyik edzőt, melyik csoportot érdemes választanod.

A sportolási lehetőségek kiválasztásakor nem csak a sportpályák, hanem az edzők, a felkészítésben résztvevő szakemberek is nagyon fontosak. Olvasd el mások véleményét – vagy ha van saját –, akkor írd le az egyes sporthelyről szóló véleményed!

Minden sportág egyenlően fontos és hasznos, legyen szó akár fallabda, tenisz, bowling vagy labdarúgásról, nálunk megtalálod amit keresel, de ha mégsem, szólj nekünk, hogy mit keresel, hátha tudunk segíteni!

Mi a célunk?

A Sporthelyek.hu weboldal üzemeltetőjének célja, hogy a magyarországi sportolási lehetőségekről, áttekinthető formában, jól használható információt nyújtson bárkinek, aki valamilyen sportolási lehetőséget keres.

Hogyan használd a weboldalt?

Ha új helyet akarsz ajánlani, használd az Ajánlj új helyszínt linket!

Ha keresgélni akarsz a már elérhető helyeken: írd be a weblapon található keresőbe a sportágat, vagy válaszd ki a sportág kategóriát az oldal tetején található kategóriák közül. A fő kategóriákon belül további alkategóriákat találsz, amelyek között zárójelben megtalálod az elérhető sporthelyek számát.

Véleményed van? Segítenél? Küldj nekünk emailt, vagy oszd meg barátaiddal az oldalt!

Figyelem! Keresünk támogatókat, szponzorokat, akik a lelkes csapatunk erőfeszítéseihez önkéntes munkával, vagy egyéb módon hozzájárulnának!