Felhasználási feltételek

A Sporthelyek.hu domain név alatt üzemeltetett weboldalon („weboldal”) található szolgáltatások használatával az oldal látogatói, felhasználói, az alábbi feltételeket fogadjál el:

1. Feltételek érvényessége

Időnként akár értesítés nélkül is frissíthetjük az itt található feltételeket, ha azok nem érinthetnek téged hátrányosan. Az ÁSZF aktuális állapota mindig elérhető itt: Felhasználási feltételek

2. Üzemeltető

A Sporthelyek.hu weboldal üzemeltetője a bejegyzés alatt álló „Az Elérhető Sportért Egyesület”.

3. Az oldalon megtalálható információk felhasználásának feltételei

 • Az oldalon található információk feltöltésekor, megjegyzések, értékelések írásakor a teljes és valós nevedet add meg.
 • A felhasználói által feltöltött tartalmakért, hozzászólásokért, kizárólag a feltöltő felhasználó felel.
 • Az oldal felhasználói nem használhatják a Sporthelyek.hu weboldal szolgáltatásait és technikai hátterét semmilyen illegális tevékenységre.

4. A weboldal információs tartalma

A weboldalon bárki, tetszőleges számú, bármilyen sportolási lehetőség helyszínével kapcsolatos információt közzé tehet, amennyiben ez a sporthely Magyarország területén található. A sporthelyekről származó információkat nem ellenőrizzük minden esetben, ugyanakkor megjelenítésük sem automatikus, saját belátásunk szerint döntjük el, hogy mely adatokat jelenítjük meg.

5. A sporthelyek.hu weboldalon történő megjelenés ára

A Sporthelyek.hu-n minden sporthely térítésmentesen jeleníthet meg magáról információt. A sporthelyek üzemeltetőinek, fenntartóinak sem most, sem a jövőben nem kell fizetniük a megjelenésért. Egyes kiegészítő hirdetések, amelyek az alapvető sporthely sportolási lehetőségének bemutatásán túlmutatnak – ilyenek például az ellenszolgáltatás fejében nyújtott tevékenységek reklámozása – , azaz kiemelt hirdetések megjelenítése, egyedi megállapodás szerint térítés ellenében történhet, mely megállapodás független a megjelenés számától.

6. Kiemelt hirdetések

Kiemelt hirdetések egyedi megállapodás alapján, külön megállapodás szerint tehetőek közzé. Kiemelt hirdetésekkel kapcsolatosan érdeklődni az #vasb@fcbegurylrx.uh weboldalon lehet.

7. A weboldal és az árazás módosítása

 • Garantáljuk, hogy a Sporthelyek.hu működése alatt, az alapvető sportolási információk megjelenítéséért egyetlen sporthelytől sem kér semmilyen ellenszolgáltatást.
 • Fenntartjuk a jogot arra, hogy a weboldalon szereplő kiemelt hirdetésekkel kapcsolatos információkat, adatokat tetszőlegesen módosítsuk, áremelési, szerződésmódosítási szándékunkat azonban legalább 30 nappal előre jelezzük.

8. Eltávolítás

A kizárólag csak weblapunkon megtalálható információkat az adott sporthely tulajdonosának kérésére 48 órán belül eltávolítjuk. Az interneten más helyen is elérhető, nyilvánosan hozzáférhető adatokat, információkat törvénysértés, illetve szerzői jogok megsértésének alapos gyanúja esetén azonnal eltávolítjuk.

9. Szerzői jogok

 • Minden feltöltött tartalomnak (a fényképeknek is) meg kell felelnie a vonatkozó szerzői jogi törvényeknek. Ennek betartása kizárólag az adott sporthely tulajdonosáé, az információ eredeti beküldőjéé.
 • Nem tartunk igényt szerzői jogokra a weboldalunkon közölt felhasználói tartalomra.
 • A weboldal tartalmi és formai elemei szerzői jogi védelem alatt állnak, azok másolása csak előzetes írásbeli engedélyünkkel lehetséges.

10. Általános feltételek

 • Fenntartjuk a jogot, hogy bármilyen feltöltött tartalmat saját belátásunk szerint törölhetünk.
 • A weboldalt minden látogató saját felelősségére használhatja, a felhasználásból, vagy annak hiányából eredő direkt vagy indirekt károkért semmilyen felelősséggel nem tartozunk.
 • A weboldalon megjelenő adatok, információk és képek valóságtartalmáért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
 • Nem garantáljuk, hogy a weboldal mindig elérhető és hibamentes, és bár a felmerülő hibák kijavításáért mindent megteszünk, azok kijavítását garantálni nem tudjuk.
 • A megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, és azokat csak saját céljainkra használjuk fel.Utoljára módosítva: 2011. augusztus 8.